School

De Cirkel is een katholieke basisschool in Amstelveen met ongeveer 360 leerlingen. Twee woorden kenmerken ons onderwijs: Actief Betrokken.

Actief, omdat de kinderen niet alleen goed onderwijs krijgen in de basisvakken, maar ook aan veel extra activiteiten kunnen deelnemen. Hierdoor kunnen ze hun interesses en talenten ontdekken en ontwikkelen, of ze nu muzikaal, creatief, technologisch of sportief zijn. Zo hebben we een Circle Academy en organiseren we Circle Shows. Kinderen kunnen meedoen aan de blazersklas of plaatsnemen in ons kerstorkest. Vanaf de kleuterschool wordt Engels aangeboden. En leerlingen kunnen zich inschrijven voor schoolvoetbal of hockey.

Betrokken, omdat leerlingen kennis maken met de wereld om hen heen en hun eigen plek daarin leren zien. En omdat leerkrachten van De Cirkel elk kind kennen en precies weten wat hij of zij nodig heeft. Ook de ouders van De Cirkel zijn betrokken; betrokken zijn bij het onderwijs, bij activiteiten in en buiten school en bij wat hun kind op school doet.

Het belangrijkste is dat De Cirkel een school is waar uw kind elke dag met plezier naar toe gaat. En waar hij alles leert wat hij nodig heeft voor een goede toekomst!